BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 25, 2011

...anak mama dh pandai meniarap...

25hb april 2010
blk keje kul6,babysitter dgn happy nye bg tau yang hari ni mia amanie dh 5x meniarap..syukur alhamdulillah syukur anak mama dh besar,mia amanie sekarang mmg happy aje,sentiasa gelak kuat2 mmg menghiburkan hati mama n papa.

28hb nnti mia amanie genap 4bln,mia amanie dh pandai duduk dlm walker,selalu pkai gear reverse bile duduk dlm walker,bile walker gerak je ke belakang kompom wat muke ala2 pelik he3..

mmg seronok melihat perkembangan mia amanie,hari2 ade je telatah die yg buat mama n papa gelak,setiap hari mama kt ofis mmg hati sentiasa ingt kat anak dara nie sorg n msti xsbr nk blk untuk jumpe buah hati mama ni..

lupe lak nk bwk camera,semlm mama n papa dh snap pic mia meniarap he3..nnti mama letak kt cnie ek,utk kenangan kite smue..muah love mia n papa so much...

Monday, April 11, 2011

...mia amanie n pooh...

alhamdulillah anak mama ni membesar dgn sihat n kuat,cayang sgt2 muah muah muahhh..
berat mia sudah 6.4kg,baju mia pun dh byk xmuat,mgu ni kite p shopping ek sayang..
mia amanie ni suke sgt ngn patung pooh,same mcm teh die..kalu ngn patung lain die wat xtau je,tp kalu pooh mmg bising mulut die..

nie ade video mia amanie n pooh yg teh beli..

video